Referenciáink

Akik már minket választottak

IKO Media Group

„Cégcsoportunknál 2001. óta a Cobra ügyviteli rendszereit használjuk. A cégcsoport éves árbevétele kb: 10 milliárd forint, a beérkező és kimenő számlák száma kb. 20.000 db évente. A Cobra rendszer zökkenőmentesen működik, és a megfelelő szintű üzemeltetési támogatás is folyamatosan a rendelkezésünkre áll. A használat során a felhasználó egyéni igényeit is messzemenően szem előtt tartják, és ezeket beépítik a folyamatos szoftverfejlesztések során. Kifejezetten magyar fejlesztésű rendszereket kínálnak, melyek a magyar felhasználók igényeit és a magyar gazdasági környezetet is maximálisan figyelembe veszik. Véleményem szerint ár-érték szempontjából a magyar piacon a Cobra a legkedvezőbb. Összefoglalva: a Cobra egyszerűen JÓ.”

- Keszlerné Takaró Erika,

Comtex

„A COMTEX cégcsoport tagjai 1991 óta használják a Cobra Computer programjait, teljes körűen. Mindig meg voltunk elégedve a szoftverek szolgáltatásaival, ma már a harmadik generációs Cobra programokat használjuk munkánk során, a Conto.Net-et.”

- Comtex

KUHN

„Cégünk(2007-től cégeink) 1997-től regisztrált felhasználója a Cobra Conto Win+ ügyviteli rendszernek. Előtte a Cobra dos-s verzióját használtuk. A program használata során kialakult kapcsolat kiváló. Az általunk igényelt fejlesztéseket (plusz funkciók) mindig kellő rugalmassággal és költséghatékonysággal oldották meg. Az utóbbi években a személyes kapcsolat minimálisra csökkent, ez is jelezve, hogy a program stabilan megbízhatóan működik. Jelenleg az áttérés a CobraContoNet ügyviteli rendszerre az előkészítés stádiumában van.”

- Bossányi Csaba számviteli vezető

NUMITOR MMIV

„Cégünk 2004. óta használja a Cobra Computer Kft. által fejlesztett CobraContoWin+ ügyviteli programot. 2012. január 1-től tértünk át a Kft. által frissen fejlesztett CobraContoNet programra. Mint minden új programra történő átállás a kezdetekben nehézségekkel járt, azonban kérdés vagy probléma esetén a Kft. ügyfélszolgálatán gyors és segítőkész megoldásokat kaptunk. Fontos volt számunkra az is, hogy egyedi igényeket kielégítő listákat, kimutatásokat is figyelembe véve alakították ki a program egyes funkcióit. Mára már megszoktuk a rendszer használatát – mely sok esetben gyorsabb és részletesebb kimutatásokat készít a korábbi programmal szemben – így jó döntés volt részünkről a váltás.”

- Bulyáki Anita

KEMÉNYFÉM

„A Cobra ügyviteli rendszerét 1998-ban telepítettük cégünknél. Ma is állítjuk, jó döntés volt! Könnyen kezelhető, a felhasználó számára egyszerűen megtanulható szoftvert kaptunk. Összesen 2-3 alkalom volt, amikor komolyabb hiba keletkezett és javításra volt szükség. Ez a hibaarány az évenként kibocsájtott kb. 6000 db számla esetén elenyészően alacsony. A vevőink is elismerően nyugtázták, hogy pontos, precíz és friss adatokkal rendelkezik a könyvelésünk. Érdeklődve várjuk az áttérést a következő Cobra verzióra is.”

- Faragó István

RENDELJEN MOST!

500 000,- Ft rendelés felett adunk 4 óra konzulens szolgáltatást ajándékba

Az akció részletei »

Kérdése van? Hívjon!

Telefon:
• (1) 577-0111 • (1) 577-0168
• 30/269-9736 • 30/575-4418

Kapcsolat oldal »


Miért ajánljuk kereskedelmi programjainkat?

Tovább »

Tudjon meg többet! Gyakori kérdések

Tovább »

Tekintse meg referenciáinkat

- amely később vállalatirányítási rendszerré is kinőheti magát

Tovább »